BAKU PROJECT by Private

Land Area: Construction Area: 131.845m2 Baku, Azerbaijan , 2019
MIXED USE

The commercial alley in the project, designed as a linear axis that continues along the old
rail and continues on the road elevation.
It connects the upper square, which separates the residences and other functions in the
south, to the drop off area and square where the hotel and event hall entrances are. This
connection is integrated with the commercial function, which is constructed in various ways
within the housing, base or independent units. The texture of the old track, is made visible
with material differences, landscape design and lighting elements.
The social area construct that overflows to hotel and office’s resting spaces, continiues in
upper elevation and bases.

contact

Nispetiye cad. Dalmaz Center No:112 Kat:1 Etiler 34337 ─░stanbul - Turkey
+902122529005 | info@spdo.com.tr