KAYSERI KEMAL KOCAK STEAK HOUSE by KEMAL KOÇAK

Arsa alanı: 1.500 m² İnşaat alanı: 2.500 m² KOCASİNAN, KAYSERİ , 2012
TİCARİ Yapım Aşamasında

Kayseri’nin tarihi yapılarının yerel motifleri, revak ve bezemeleri yorumlanarak tasarlanmıştır. Karo ve ahşap yer kaplamaları, aydınlatma elemanları ve detayları ile zenginleştirilmiş olan restoran, mevsime göre dış mekân ile bütünleşebilen ve esnek kullanıma uygun bölücülerle çözümlenmiştir. Cephesi ve iç mekânlarıyla modern bir çizgi yakalanmıştır.

MİMARİ

iletişim

Nispetiye cad. Dalmaz Center No:112 Kat:1 Etiler 34337 İstanbul - Turkey
+902122529005 | info@spdo.com.tr